A Review Of קידום אתרים בגוגל
קישורים פנימיים הם אחד המרכיבים החשובים ביותר בכל תהליך של קידום אורגני. קישורים פנימיים הם, למעשה, הפניות של דפים באתר לדפים פנימיים אחרים. השימוש בקישורים פנימיים מבוצע על מנת לספק לגולש הרחבת תוכן נדרשת, להקל עליו את הניווט באתר, ולספק למנוע החיפוש אינדיקציה לגבי העמודים שחשובים יותר לבעל האתר.
לתדירות שבה אתם מפרסמים תוכן ישנה חשיבות משום שלתוכן הזה ישנם שני צדדים: הצד שכותב, אבל גם הצד שקורא.
איך יוצרים עמוד חדש? מאוד פשוט – מזמינים כתבה בנושא המבוקש מכותבת תוכן. על זה נרחיב בהמשך המדריך, כל דבר בזמנו ובעתו.
ככל שיעבור הזמן בתהליך הקידום, תמצאו עצמכם משקיעים בשני עולמות עיקריים: עולם התוכן ועולם הקישורים. מאחר שתקציב הקידום שלכם הוא תקציב מוגבל, תאלצו לקבל החלטה כיצד אתם משקיעים את תקציב התוכן והקישורים שלכם, או נכון יותר, מה יהיה שיעור התקצוב של התוכן ושיעור התקצוב של הקישורים.
עוד על הרכב הקישורים וטקסט העוגן המומלץ תוכלו לקרוא כאן.
כלל האצבע אומר שככל שהתוכן יהיה מעמיק יותר, ארוך יותר, בנוי נכון יותר, ומוגש במנות קטנות, עם הרחבות נדרשות כשצריך, כך תתאפשר יצירת תשתית טובה יותר לקידום אורגני של האתר.
שמירה על כותרת ראשית אחת, מספר כותרות משנה וביניהן פסקאות תוכן רגילות, צירוף תוכן עניינים למאמר שיאפשר לגולש לדלג הישר לתוכן שמעניין אותו, הקפדה על שילוב תאריך ושם כותב המאמר, שמירה על רצף היררכי נכון של הכותרות, שילוב נספחים, הערות שוליים, קישורים פנימיים וחיצוניים להרחבת הטקסט – כל אלה מרכיבים חשובים ביצירת תוכן שיהיה קל למנוע החיפוש לאנדקס.
עוד על תגית הקנוניקל, כיצד מגדירים אותה ועל היתרונות שהיא מספקת תוכלו לקרוא במאמר שצורף בקישור.
כאשר בונים פרופיל קישורים בצורה נכונה, מקפידים כי תדירות הופעת הקישורים תהלום את גודל האתר, הסמכות שלו בתעשיה, וקצב קבלת הקישורים ההיסטורי.
ישנם לא מעט כלים בתשלום שיכולים לעזור לכם לבצע מחקר מתחרים איכותי, אבל למה בכלל חשוב לנו להכיר את המתחרים שלנו? מכמה סיבות:
האנקור הזה עוזר לגוגל להבין על מה העמוד אליו קישרנו את המילה "אינקובטור" מדבר (על אינקובטור) ולכן, חשוב להכניס את מילות המפתח לאנקורים אך מצד שני – לא check here להגזים עם זה.
רוצים לאחל לכם הצלחה רבה בתהליך ומקווים שתיזכרו כי קידום אורגני של אתרים הינו פרויקט מתמשך שיש לעקוב אחר באופן שוטף.
כמו המענה להרבה שאלות בתחום הקידום האורגני של אתרים, גם כאן התשובה היא: תלוי. תוכן שטחי המפורסם בתדירות גבוהה יכול להתאים לעסקים המוכרים שירות, בתחומים שבהם הלקוחות לא מחפשים להעמיק את הידע שלהם, ושלא נדרשת בהם רמה גבוהה של אמון בין הצדדים המתקשרים.
זמן שהייה הינו אחד המדדים שיכול לעשות בהם מנוע החיפוש שימוש כדי להבין את מידת שביעות הרצון של הגולש באתר, ולהסיק מתוכו האם כדאי לדרג עמודים מסויימים באתר גבוה בדף תוצאות החיפוש. זמן שהייה ארוך יכול, אמנם, להצביע על מידה מסויימת של שביעות רצון של הגולש מן האתר, אך זמן שהיה קצר לאו דווקא מסמן את ההפך: לעיתים השאליתא שמבצע הלקוח היא כזאת שניתן לתת לה מענה באמצעות טקסט קצר וממוקד.